Overnachten in een kasteel Ardennen

Tips als je in een kasteel Ardennen wilt overnachten.

Wie met een groep in een kasteel Ardennen wil overnachten, heeft bij kasteel-ardennen.be wat te kiezen. Wij hebben alle landhuizen en kastelen Ardennen verzameld waar je met een groep kunt overnachten. Of je nu een vriendenuitje, familieweekend of bruiloftsfeest Ardennen met overnachting wilt vieren, hier vind je de ideale groepsaccommodatie Ardennen.

Booking kastelen banner

Overnachten in een kasteel Ardennen met 10 tot 60 personen

Wie denk dat kastelen alleen maar geschikt zijn feesten en overnachtingen voor hele grote groepen heeft het mis. Het is ook mogelijk een kasteel of landhuis Ardennen voor een groep van 10, 12, 14 of 20 personen te huren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden in Spa of Aubel. Hier kan je ook een kasteel Ardennen voor een groep kleiner dan 20 personen reserveren. Ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend Ardennen met 10, 12, 14 of 18 personen.

Met een grote groep in een kasteel Ardennen overnachten

Het is ook mogelijk met een grote groep een kasteel Ardennen af te huren. Bijvoorbeeld in het kader van een jubileum of huwelijksfeest Ardennen. Zo is dit kasteel Ardennen geschikt voor groepen tot 60 personen en deze 3 kastelen geschikt voor groepen tot 50 personen. Zo is het dus ook mogelijk een bruiloftsfeest met 50 personen in de Ardennen te vieren en met het hele gezelschap te blijven overnachten in het kasteel.

Kasteel Ardennen met privé zwembad huren

Het is ook mogelijk een kasteel Ardennen met privé zwembad te huren. Ideaal als je bijvoorbeeld met vrienden, familieleden of collega’s een weekendje Ardennen hebt geboekt en ook wilt relaxen en actief zijn. Vind hier een kasteel Ardennen met privé zwembad. Er zijn overigens ook kastelen, landhuizen en villa’s in Belgische Ardennen te huur waar een sauna of jacuzzi aanwezig is. Als je zo een kasteel voor een 7 nachten huurt, is het de perfecte locatie voor een wellness vakantie. Een dergelijk kasteel met sauna en jacuzzi kan ook omschreven worden als wellness resort.

De kwaliteit van de bedden is over het algemeen goed

Indien je een villa, landhuis of kasteel Ardennen huurt inclusief overnachting dan kun je er van uit gaan dat de bedden en matrassen van goede kwaliteit zijn. In de meeste kastelen en landhuizen vind je hotelbedden met dikke en goede matrassen. Ook zal je er goede boxspring bedden aantreffen welke soms elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. In aanmerking nemende dat veel kastelen Ardennen in de bossen liggen en je overdag een wandeling hebt gemaakt, zal je in deze kastelen Ardennen heerlijk kunnen slapen.

kasteel met tuin

Een kasteel Ardennen voor 1 nacht huren

In de meeste gevallen zal je een kasteel of landhuis Ardennen voor minimaal 2 nachten moeten huren. Voor grote groepen kunnen soms uitzonderingen worden gemaakt en kan je met een grote groep voor één nacht reserveren. Zo een overnachting in een echt kasteel is meestal inclusief ontbijt. Bij een huwelijksfeest is er vaak sprake van catering en kan er door de kasteelheer of kasteeldame vaak ook voor muziek worden gezorgd. Zo zie je maar, ook bij het afhuren van een kasteel is er van alles mogelijk.

Groepen trouwlocatie banner