Le Château-Ferme – 60 personen – België – Ardennen

3.955,00

Le Chateau Ferme, een kasteel hoeve voor 60 personen.

Op zoek naar een kasteel Ardennen voor een bruiloft, bedrijfsuitje of familieweekend? Je kunt dit 60 persoons kasteel in de Ardennen, Le Chateau Ferme, voor vele doeleinden huren. Het kasteel domein bestaat uit 12 zelfstandige appartementen met 18 slaapkamers en 12 badkamers. Er is een grote keuken en verschillende zalen. Dat maakt dit kasteel Ardennen in Macon uitermate geschikt voor huwelijksfeesten en familie weekenden op basis van zelfvoorziening. Lees meer.

Dit kasteel is momenteel niet te boeken

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-1590 Categorieën: ,

Beschrijving

Le Chateau Ferme, een kasteel hoeve voor 60 personen.

Op zoek naar een kasteel Ardennen voor een bruiloft, bedrijfsuitje of familieweekend? Je kunt dit 60 persoons kasteel in de Ardennen voor vele doeleinden gebruiken. Het kasteel domein bestaat uit 12 zelfstandige appartementen met 18 slaapkamers en 12 badkamers. Er is een grote keuken en verschillende zalen. Dat maakt dit kasteel Ardennen in Macon uitermate geschikt voor huwelijksfeesten en familie weekenden op basis van zelfvoorziening. Lees meer.

Bijzonderheden Le Chateau Ferme

Dit vakantiedomein met twaalf verschillende appartementen vormt samen de Kasteel-Hoeve van Macon die als groepswoning wordt aangeboden. Het is een eenvoudige, maar toch betoverende plaats. Het geheel is uitstekend geschikt voor familiefeesten, bruiloften en reünies. Naast het kasteel kun je ook de zalen en de grote keuken huren. Raadpleeg de ’tips van de eigenaar’ voor meer informatie over de mogelijkheden. Dit vakantiedomein is samengesteld uit 12 appartementen van verschillende capaciteiten (van 2 tot 8 personen), gelegen rondom een binnenplaats, elk bestaande uit een keuken, een woonkamer, slaapkamer(s) en/of mezzanine en een badkamer. Je beschikt ook over de kamer en Maïeurs Schepenen (210m) en haar grote keuken. Dit ensemble wordt Macon kasteelhoeve genoemd. Dit stenen gebouw met onmiskenbare charme werd tot nu toe niet te huur aangeboden. De kasteelhoeve van Macon is perfect voor familiefeesten, bruiloften of vergaderingen van auto- of sportclubs. Kosten voor huisvesting en de keuken zijn ter plaatse te betalen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, zie de “tips van de huiseigenaar”.

Dit kasteel is momenteel niet te boeken

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Personen

, , , , ,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, , ,

Huisdieren

, , ,

Faciliteiten

, ,

Periode

, , , , , , , , , ,