Een kasteel Ardennen met zwembad huren

Een kasteel Ardennen met zwembad huren voor een familieweekend, vriendenweekend, jubileum of evenement met vereniging of bedrijf? De kastelen en landhuizen op deze pagina hebben een eigen zwembad. Soms betreft het een landhuis of kasteel in de Belgische Ardennen met binnenzwembad. Soms met buitenzwembad. Een aantal van deze verbouwde kastelen hebben naast een privé zwembad ook een sauna, hottub of jacuzzi.
Vind hier alle landhuizen en kastelen Ardennen met privé zwembad

Booking kastelen banner


Bijzonder overnachten in een kasteel Ardennen

Het is een bijzondere ervaring, overnachten in een kasteel Ardennen. Als zo een kasteel ook nog eens een binnenzwembad heeft, is het helemaal genieten. Houd er rekening mee dat je zo een kasteel met zwembad voor tenminste 2 nachten moet boeken. Catering is soms mogelijk.

genieten in prive binnenzwembad

Landhuis of kasteel Ardennen met zwembad huren voor groepen tot 60 personen.

Je kunt hier een kasteel Belgische Ardennen met privé zwembad huren voor groepen van 8, 10, 12, 20, 25 of 30 personen. Voor hele grote groepen is er een kasteel Ardennen met binnenzwembad te huur voor groepen tot wel 60 personen. Dit grote kasteel in de Ardennen is geschikt als accommodatie voor bijvoorbeeld een familieweekend, trouwfeest of bedrijfsuitje. Hier vind je dit 60 persoons kasteel Ardennen met binnenzwembad. Kastelen voor grote groepen zijn schaars. Dat geldt ook voor kastelen met commerciële activiteiten in Duitsland, Frankrijk, Nederland en elders in België. Ons advies is een kasteel, landhuis of luxe villa met zwembad voor een grote groep tenminste een jaar voor het evenement of uitje te reserveren. Dan kan je ook in zo een kasteel Ardennen overnachten.

Voordelen van huren kasteel met verwarmd binnenzwembad

Het reserveren van een kasteel Ardennen met verwarmd binnenzwembad of indoorzwembad met sauna of jacuzzi biedt vele voordelen. En dat geldt zeker voor een kasteel met binnenzwembad Belgische Ardennen waar de groene en rustgevende omgeving ook een positieve bijdrage levert aan het goede vakantiegevoel. Een binnenzwembad in een kasteel is een garantie voor veel relax momenten. Ook in de winter, lente en herfst. Als zo een kasteel vanwege een teambuilding activiteit managers gehuurd wordt, is het baantjes trekken in het zwembad een goede tegenhanger voor de geestelijke arbeid. Bij een familie of vriendenweekend is het de plek om te ontspannen.


Zwemmen is een gezonde activiteit

En zwemmen of in het water bewegen is ook nog eens aan fitness doen. Of je nu jong of oud bent, in het water beweeg je gemakkelijker en kan je eventueel ook aan Aqua Fitness doen. Allemaal voordelen van villa’s, landhuizen en kastelen met verwarmd binnenzwembad. Meestal is het water in het zwembad verwarmd tot zo een 27 a 28 graden. Dat maakt jet ook de ideale plek om een koud lichaam weer lekker warm te krijgen. Het zwemwater verwarmen tot boven de 28 graden, blijkt minder goed te zijn voor de gezondheid. Maar voor een warm relax gevoel kan je bij een aantal kastelen en landhuizen gebruik maken van een privé sauna, hottub, jacuzzi en zelfs Turks Stoombad. Het is ook mogelijk een kasteel Ardennen met zwembad te huren en sauna of hottub.

vakantiehuis met inpandig zwembad

Kasteel Ardennen met zwembad en sauna huren

Voor een wellness weekend met verblijf in een kasteel Ardennen met privé sauna en zwembad, zijn er ook diverse mogelijkheden. Je kunt bij ons zelfs een romantisch kasteel Ardennen huren met open haard, zwembad en sauna of hottub. De meeste kastelen Ardennen met zwembad en sauna hebben de beschikking over een infrarood sauna. Zo een infraroodsauna schijnt meer voordelen te hebben dan een Finse sauna. Er zijn ook kastelen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland te huur met Spa, sauna en compleet wellness programma. Deze wellness kastelen met Spa zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een wellness- of detox vakantie. Vaak kan je hier een arrangement boeken inclusief overnachting, gebruik van de wellness faciliteiten en eten en drinken. In de regel worden bij dit soort wellness reizen vegetarische maaltijden geserveerd.

Voor welke perioden kan je een kasteel Ardennen met zwembad huren?

De meeste mensen die een kasteel Ardennen boeken doen dat in het kader van een weekendje weg met vrienden, familie of collega’s. De meeste kasteeleigenaren verhuren hun bijzondere vakantieverblijf dan ook voor een weekend, lang weekend of midweek. Vaak gaat het bij de verhuur van kastelen voor groepen, om maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan een trouwerij, teambuilding activiteit of jubileum. Je kunt een kasteel inclusief overnachting dan ook meestal voor een flexibele periode huren zoals met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart of Kerstmis. Bij ieder kasteel Ardennen op deze website kan je de beschikbaarheid, prijzen en bijkomende kosten zien. Meestal is het gebruik van het zwembad en de sauna of andere wellness faciliteit in de totaalprijs opgenomen.

kasteel met tuin

Catering vaak mogelijk

Of je nu een kasteel in België met of zonder zwembad reserveert. Catering en maatwerk is bijna altijd mogelijk. Dat maakt het huren van een kasteel Ardennen ook aantrekkelijk voor een huwelijksfeest, jubileum or reünie. Een kasteel Ardennen huur je altijd voor een bijzondere vakantie, weekendje weg met een groep of evenement.

Villa of groot vakantiehuis Ardennen met zwembad huren

Niet iedereen kan in een kasteel met zwembad verblijven maar gelukkig zijn er ook nog andere alternatieven. Je kunt bijvoorbeeld ook een villa of groot vakantiehuis Ardennen met privé zwembad huren. Misschien wat minder exclusief maar wel ook zeker luxe en bijzonder.

Groepen trouwlocatie banner