Château St-Jean – België – Ardennen – 60 personen

3.478,00

Kasteel Ardennen 40 tot 60 personen met binnenzwembad en sauna.
Château St-Jean dateert uit de 19de eeuw. Dit kasteel met verwarmd binnenzwembad en privé sauna is geschikt voor groepen van 40 tot 60 personen. Dit grote en romantische kasteel met mooie tuin in de Belgische Ardennen heeft 15 slaapkamers en 9 badkamers. Château St-Jean is ideaal voor voor het vieren van een familieweekend, jubileum, reünie, bruiloft, huwelijksfeest of vriendenweekend Ardennen. Maar er kunnen ook bedrijfsuitjes gevierd worden + teambuilding activiteiten. Er is een stijlvolle zitkamer, bar, ruime eetkamer en volledig uitgeruste keuken.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-4210 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Kasteel Ardennen 40 tot 60 personen met binnenzwembad en sauna.
Château St-Jean dateert uit de 19de eeuw. Dit kasteel met verwarmd binnenzwembad en privé sauna is geschikt voor groepen van 40 tot 60 personen met kinderen inbegrepen. Dit grote kasteel in de Belgische Ardennen heeft 15 slaapkamers en 9 badkamers. Château St-Jean is ideaal voor voor het vieren van een familieweekend, jubileum, reünie, huwelijksfeest of vriendenweekend Ardennen. Maar er kunnen ook bedrijfsuitjes gevierd worden + teambuilding activiteiten. Er is een stijlvolle zitkamer, bar, ruime eetkamer en volledig uitgeruste keuken. Château St-Jean is een bijzonder kasteel met mooie tuin een bijzonder aangename sfeer.

Overige informatie Château St-Jean
Mettet ligt in een landelijke omgeving in de provincie Namen. Op 12 km bevindt zich het toeristische abdijcomplex Maredsous, met zijn bier en kaas. De steden Namen en Dinant zijn een bezoek waard. De supermarkten liggen ook vlak bij de woning.
Gelieve de rust van de buren te respecteren. Na 22.00 uur mag er geen geluidsoverlast veroorzaakt worden. Het is verboden te roken in het huis en in de wellness.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 25 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,