Le Château et les Forêts – 30 personen – België – Ardennen

2.511,00

Kasteel 30 personen Ardennen.
Ruim 600 m2, spa, jacuzzi, sauna, fitnessruimte, bar, biljart, tafeltennistafel, speeltoestellen voor kinderen. Alle luxe is hier aanwezig. Tel daarbij op de 12 ruimte slaapkamers en 9 luxe badkamers en je begrijpt waarom deze kasteel villa nabij Spa zo gewild is. Dit prachtige kasteel ligt midden in de Belgische Ardennen. Het kasteel ligt in een kasteelpark van 1,5 hectare, middenin een prachtig bebost gebied. Een 30 persoons kasteel in de Ardennen welke ook geschikt is voor een huwelijksfeest.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Kasteel 30 personen Ardennen.

Ruim 600 m2, spa, jacuzzi, sauna, fitnessruimte, bar, biljart, tafeltennistafel, speeltoestellen voor kinderen. Alle luxe is hier aanwezig.

Tel daarbij op de 12 ruimte slaapkamers en 9 luxe badkamers en je begrijpt waarom deze kasteel villa nabij Spa zo gewild is.

Deze prachtige kasteelvilla ligt in een bosrijke omgeving, midden in de Belgische Ardennen. Vanaf de villa heeft u een uniek uitzicht over de stad Spa. Het kasteel ligt in een kasteelpark van 1,5 hectare, middenin een prachtig bebost gebied. Stap door de prachtige authentieke entree de drie stijlvol ingerichte woon- en zit gedeeltes binnen. Vanuit het middelste zitgedeelte bereikt u via de openslaande deuren het heerlijk ruime zonneterras met buiten jacuzzi. De ruime keuken van de villa is van alle luxe voorzien. In de gezellige recreatieruimte kunt u zich uitleven met een potje pool, tafelvoetbal of lekker ontspannen aan de bar. Verder is er een luxe wellness ruimte met 2 sauna’s en een luxe regendouche. Deze villa is vooral gericht op families en gezinnen.Het centrum van Spa ligt op loopafstand. Spa is wereldberoemd om het mineraalwater dat al in de veertiende eeuw werd ontdekt. Het komt letterlijk omhoog in de stad. Bezoek één van de zeven bronnen of breng een bezoek aan de Thermen van Spa. Op enkele kilometers afstand van de villa maakt u de prachtigste wandelingen in natuurgebied de Hoge Venen. Ook de watervallen van Coo, de grotten van Remouchamps en het meer van Warfaaz vindt u in de omgeving.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Personen

, , , ,

Slaapkamers

, , , ,

Badkamers

, , , ,

Huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,