Landhuis Au bois dormant – België – Ardennen – 12 personen

1.896,00

Landhuis Ardennen met binnenzwembad, 6 slaapkamers en 4 badkamers in de Ardennen.
Dit vrijstaande landhuis met binnenzwembad Ardenen, Au Bois Dormant, staat in Aubel. Gelegen in de Belgische Ardennen. Voor maximaal 12 personen. Het landhuis Ardennen beschikt over 9 kamers, waaronder 6 slaapkamers en is ideaal voor een familieweekend of vakantie met meerdere gezinnen. U heeft de beschikking over een overdekt privé binnenzwembad, een fitness ruimte en een enorm landgoed. Er is een goed uitgeruste keuken. Dit landhuis Ardennen, Au bois Dormant, is wel geen kasteel. Het is wel een bijzonder vakantieverblijf.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-3437 Categorieën: ,

Beschrijving

Landhuis Ardennen met binnenzwembad, 6 slaapkamers en 4 badkamers in de Ardennen.
Dit vrijstaande landhuis met binnenzwembad Ardenen, Au Bois Dormant, staat in Aubel. Gelegen in de Belgische Ardennen. Voor maximaal 12 personen. Het landhuis beschikt over 9 kamers, waaronder 6 slaapkamers en is ideaal voor een familieweekend of vakantie met meerdere gezinnen. U heeft de beschikking over een overdekt privé binnenzwembad, een fitness ruimte en een enorm landgoed. Er is een goed uitgeruste keuken. Dit landhuis Ardennen, Au bois Dormant, is wel geen kasteel. Het is wel een bijzonder vakantieverblijf.

Landhuis au bois dormant - 12 personen - woonkamer

Meer informatie over Au bois Dormant, Ardennen.
In de omgeving zijn allerlei leuke activiteiten mogelijk. U kunt wandelend, fietsend of zelfs te paard de omgeving ontdekken, waaronder de Abdij van Val-Dieu met zijn lekkere ambachtelijke bieren en kazen, of de markt van Aubel op zondag. Luik en Maastricht zijn goed te bereiken en zijn zeker een bezoek waard! Verder kunt u in en rondom het huis genieten van de ongerepte natuur en van de landelijke rust.

Het huis is uitgebreid ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn maar liefst 4 losse badkamers en één slaapkamer met badkamer, er zijn 3 toiletten en 2 goed uitgeruste keukens. Bijzondere faciliteiten zijn een overdekt, verwarmd privézwembad, een fitnessruimte en een garage.

Landhuis au bois dormant - 12 personen - fitnessruimte

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Personen

, , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,